Kokt eller rökt kalkon finns att köpa i handeln, vanligtvis skivad. Kalkonkött är ett magert och nyttigt. Används t.ex. som smörgåspålägg.
Kalkonbacon är inte "bacon" i ordets rätta bemärkelse (bacon = rökt bog- eller sidfläsk av gris), utan en baconliknande vara av blandat kalkonkött och som rökts och smaksatts med "baconkrydda". 
Kalkonpastrami är kokt kalkon smaksatt med pastramikrydda.
Recept med Kokt och rökt kalkon }
Det finns 9 recept med Kokt och rökt kalkon }
- 
                
                    Pasta carbonaraSvarighet: Lätt, Receptgivare: 
- 
                
                    Gobbles, gobbles - kalkonfrukostTid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Blomkålssoppa med toastsnibbarSvarighet: Mkt lätt, Receptgivare: 
- 
                
                    KalkondagobertTid: 12 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Fruktig smörgåstårtaTid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: 
- 
                
                    Kalkonsallad (lätt måltid)Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Charketuriplatta (plockmat)Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Tunnbrödrulle med hummus och rostad paprikaTid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Panini med kalkonTid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan 
 
  
              
  
    
               Skriv ut vara
                  Skriv ut vara
                